Upgrade geeft EC-1600-bestseller-HBC's een prestatieboost

De nieuwe EC-1600's zijn nu standaard uitgerust met een hoofdspil met een maximaal toerental van 7.500 omw/min en een maximaal vermogen van 22,4 kW.

Trefwoorden: #EC-1600, #Haas, #HBC

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Optioneel zijn de machines leverbaar met een hoofdspil met een maximaal toerental van 10.000 omw/min.

De ijlgangen zijn met 40% toegenomen tot 19 m/min. De gereedschapswisselaar werd volledig herontworpen en is nu 20% sneller en veel robuuster.

Het gietstuk voor het X-as-/Z-asvoetstuk heeft nu een robuuster geïntegreerd ontwerp in navolging van de andere Haas-machines. Alle lucht- en smeersystemen zijn geconsolideerd in één module. De EC-1600's hebben ook een groot aantal nieuwe standaardeigenschappen voor eenvoudigere bediening en een hogere productiviteit.

Met behulp van eindige elementenanalyse (FEA) hebben Haas-ontwerpers het EC-1600-ontwerp geoptimaliseerd om de constructie precies goed te krijgen. Resultaat? Een machine met een betere stijfheid en veel betere freesprestaties dan haar voorganger.


TIP

Meer informatie:
Haas Automation Europe
T. +32 (0)2 526 17 56
lhabets@haascnc.com - www.HaasCNC.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.