Wienerberger zoekt: Project Manager Automation - vacatures

Wienerberger is op zoek naar een Project Manager Automation, die verantwoordelijk wordt voor specifieke automatiserings-projecten. Kennis/ervaring van industriële automatisatie is aangewezen.

Trefwoorden: #automatisering, #Project manager automation, #vacature, #Wienerberger

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE - In deze functie word je na een inwerkingperiode verantwoordelijk voor specifieke automatisatieprojecten en sta je als expert ten dienste van de verschillende technische afdelingen van onze vestigingen.

Je staat hoofdzakelijk in voor het automatisatie-gedeelte bij investeringsprojecten, zowel in bestaande, als bij nieuwe productielijnen, waarbij u in samenspraak met de projectleider/plantmanager/locale technische verantwoordelijke de projecten analyseert, de technische specificaties vastlegt en vervolgens het project volledig coördineert en afwerkt.

Automatisatieprojecten gericht op proces- en energie-optimalisaties, efficiëntie- en kwaliteitsverbeteringen van bestaande productielijnen, behoren eveneens tot de scope van deze functie. Je rapporteert aan de Technisch Directeur.

Voor deze functie wordt een industrieel ingenieur (master) of gelijkwaardig door ervaring, gezocht met kennis/ervaring van industriële automatisatie (scada; PLC, netwerken, drives …).

Een sterke interesse in productieprocessen, een passie voor uw vak en een projectmatige aanpak, zijn een absolute must.

Wienerberger biedt een competitief salaris, inclusief bedrijfswagen, dat is afgestemd op uw competenties en ervaring.


Naar de jobaanbieding op Engineeringnet.be