• 06/07/2016

Snellere kabelidentificatie met krimpkousen

De nieuwe BSP45 automatische krimpkous-applicator zorgt voor een snellere en goedkopere plaatsing van krimpkousen om kabels in veeleisende omgevingen duurzaam te identificeren.

Trefwoorden: #Brady, #BSP45, #kabelidentificatie, #krimpkous-applicator, #krimpkousen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Met de nieuwe BSP45 automatische krimpkousapplicator kunnen krimpkousen 6 tot 10 seconden sneller aangebracht worden.

Hierdoor dalen de kosten verbonden aan het aanbrengen van krimpkousen aanzienlijk. Bovendien maakt de BSP45 het aanbrengen van honderden krimpkousen veel minder omslachtig en tijdrovend, en is het een duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken toestel.

Automatisch verwijderen en aanbrengen
De BSP45 verwijdert voorbedrukte krimpkousen van hun drager en opent ze zodat een operator gemakkelijk een kabel erdoor kan steken.

Wanneer de operator op een aparte voetpedaal drukt, laat de BSP45 de krimpkous los en verwijdert hij de volgende voorbedrukte krimpkous van de drager. Krimpkousen kunnen vooraf ter plaatse worden bedrukt met de BP PR+ of BPP72-printer van Brady.

Ontwikkeld voor veelgebruikers van krimpkousen
De BSP45 is vooral ontwikkeld voor bedrijven die grote hoeveelheden krimpkousen gebruiken, zoals de lucht- en ruimtevaartindustrie, defensie, de spoorwegindustrie, producenten van kabelbomen en paneelbouwers voor telecom, datacom, de chemische, olie- en gasindustrie.

Iedereen die vaak krimpkousen gebruikt kan echter voordeel halen uit de snellere aanbrengtijd van de BSP45 automatische krimpkousapplicator. Bereken zelf uw kostenbesparing!


Stuur een e-mail naar emea_request@bradycorp.com voor meer informatie of een gratis demo !



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.