Meer dan 20 technische vacatures bij studiebureau Arcadis in België

Ontwerpbureau merkt duidelijke vraag naar meer capaciteit in zijn industriële afdeling. "Er is echt werk te over, we zoeken ingenieurs elektriciteit, piping, HVAC en maintenance".

Trefwoorden: #arcadis, #hvac, #ingenieursbureau, #maintenance, #onderhoud, #piping, #studiebureau

Lees verder

HR

( Foto: Shutterstock.com )

ENGINEERINGNET.BE - Voor het advies- en ontwerpbureau Arcadis trekt de business in zijn industriële afdeling aan. Nu de economische indicatoren in het groen staan, laat zich dat ook voelen op de arbeidsmarkt.

"Onze voetafdruk in de industrie wordt groter. Er is een duidelijke vraag naar meer capaciteit, en dat merken we aan onze openstaande technische vacatures", stelt directeur human resources Wim Waterschoot.

Concreet is Arcadis onder meer op zoek naar ingenieurs elektriciteit, piping, HVAC en maintenance. Daarnaast zijn er ook heel wat opportuniteiten in de gebieden openbare infrastructuur en milieu. "Het gaat met name om kandidaten die al enkele jaren ervaring kunnen voorleggen".

“De vraag naar technische profielen in de industrie stijgt. Er is eigenlijk echt werk te over", aldus Waterschoot. “Kandidaten met de juiste achtergrond en een passie voor projectwerk zullen hun hartje kunnen ophalen bij ons".


ACHTERGROND
Arcadis is een wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Het bedrijf telt 27.000 mensen die in ruim 70 landen die 3,4 miljard euro aan omzet genereren.