• 05/08/2016

Bekendmaking jury en prijs 'Best Future Machine Award' op interpack 2017

Na de aankondiging van de interpack 2017 ‘Best Future Machine Award’, heeft Rockwell Automation de bijzonderheden van de jury en de prijs voor de gelukkige winnaars bekendgemaakt.

Trefwoorden: #Automation Fair, #Best Future Machine Award, #interpack 2017, #Rockwell Automation

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.NL - Rockwell Automation heeft de jury en prijs bekendgemaakt voor de nieuwe wereldwijde ‘Best Future Machine Award’. Machines en oplossingen die meedingen naar de prijs - ingesteld als erkenning van en onderscheiding voor technische innovatie en machineontwerp op interpack 2017 - zullen tegen het licht worden gehouden door vertegenwoordigers van vier toonaangevende internationale eindgebruikers en twee grote handelsassociaties.

Rockwell Automation heeft het genoegen om bekend te maken de eindgebruikers zullen worden vertegenwoordigd door:

  • Johnson & Johnson die in hun eigen woorden: “… onderzoek en wetenschap omarmen door innovatieve ideeën, producten en diensten bij elkaar te brengen die de gezondheid en het welzijn van de mensheid bevorderen”
  • Procter & Gamble, die met hun indrukwekkende geschiedenis van innovatie verklaart: “…innovatie zit al meer dan 175 jaar in ons DNA”
  • Kimberly Clark, waarvan de definitie van innovatief zijn is de“…betrokkenheid bij nieuwe ideeën die waarde toevoegen”
  • Nestlé, waarvan “…brancheleidend onderzoek en ontwikkeling innovatie stuurt en de constante vernieuwing van ons voedsel- en drankenaanbod ondersteunt”

De handelsassociaties in de jury naast de eindgebruikers zijn:

  • UCIMA (associatie van Italiaanse fabrikanten van verpakkingsmachines) – De nationale handelsassociatie die de Italiaanse fabrikanten van inpak- en verpakkingsmachines vertegenwoordigt en ondersteunt
  • GEPPIA – De associatie van Franse fabrikanten van machines voor de levensmiddelenindustrie, die meer dan 400 bedrijven vertegenwoordigd, verspreid over de sectoren verwerking, transformatie, verpakking en conditionering

Elk bedrijf met een machine op de interpack 2017 beurs waarin producten of oplossingen van Rockwell Automation zitten, kan meedoen. Met deze belangrijke mondiale eindgebruikers en industrieassociaties in de jury, hebben deelnemers aan de wedstrijd een unieke kans om hun technologie, hun innovatieve benadering en toekomstideeën te bespreken mat een aantal van de meest invloedrijke personen uit de industrie.

De winnaar zal bekendgemaakt worden op 4 mei 2017 tijdens de publieke prijsuitreiking in de Rockwell Automation-stand op interpack 2017. De prijs zal bestaan uit drie vliegreizen en hotelaccommodatie naar de Automation Fair op 15 en 16 november 2017 in het George R. Brown Convention Center in Houston, Texas, VS.

Op de Automation Fair zal Rockwell Automation de winnaar in de gelegenheid stellen om senior management teams en sleutelfiguren uit de Amerikaanse industrie te ontmoeten.

Inzendingen voor de Best Future Machine Award dienen uiterlijk 31 oktober 2016 te zijn ontvangen. Eind december 2016 zal een shortlist van finalisten worden gepubliceerd, waarna de jury de winnaars zullen beoordelen in elk van de categorieën voordat de eindwinnaar zal worden uitverkoren. Klik voor meer bijzonderheden en de categorieën waarin u kunt meedingen hier op de award page.


Over Rockwell Automation
Rockwell Automation, 's werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering en informatie. Wij maken onze klanten productiever en de samenleving duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft rond de 22.000 werknemers die klanten in meer dan 80 landen bedienen.


Voor meer informatie:
Rockwell Automation
Rivium Promenade 160 - NL-2909 LM Capelle aan den Ijssel
T: +31 (0)10 266.51.15 - M: +31 (0)6 29.50.40.17
adevries@ra.rockwell.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.