SPIE verhuist naar nieuwe kantoren en nieuw magazijn in Moeskroen

Begin september is de afdeling Vano (industriële elektriciteit, openbare en privé verlichting en fotovoltaïsche panelen) van SPIE Belgium verhuisd naar haar nieuwe kantoren in Moeskroen.

Trefwoorden: #fotovoltaïsche panelen, #industriële elektriciteit, #openbare verlichting, #privé verlichting, #SPIE, #Vano

Lees verder

Techniek

( Foto: SPIE Belgium )

ENGINEERINGNET.BE - In 2012 vervoegde de onderneming Vano SPIE Belgium. Al heel snel bleek dat hun kantoren niet voldoende ruimte boden voor de ontwikkeling die het voor ogen had.

Bovendien waren de gebouwen niet meer aangepast aan de noden van het bedrijf en beantwoordden ze ook niet meer aan de actuele energievereisten. De Moeskroense afdeling van SPIE Belgium is dan ook snel beginnen zoeken naar een nieuwe site in Moeskroen waar ze haar activiteiten kon onderbrengen.

In november 2015 startte men met de bouwwerken van het nieuwe pand en tien maanden later waren de nieuwe kantoren klaar. Vano nam zelf de elektriciteitswerken in de nieuwe gebouwen voor haar rekening.

Chris Van Paemelen, Business Unit Manager van afdeling Vano: “In ons nieuwe gebouw beslaan kantoren, vergaderzalen en vestiaires een totale oppervlakte van 600 m². De grootte van het magazijn bedraagt 1.800 m². Dat magazijn is niet alleen perfect afgestemd op onze huidige behoeften en workflow, maar is ook geschikt voor een groei in de toekomst.”

Ook de zestig medewerkers in Moeskroen zijn tevreden. Deze verhuis is voor hen inderdaad een gevoelige verbetering op het vlak van mobiliteit (gemakkelijke toegang), comfort en moderne werkomgeving.