Deloitte onthult 50 snelst groeiende Belgische technologiebedrijven

Deloitte publiceert vandaag de lijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Ook werden de 10 finalisten voor de titel van 'Rising Star' bekend gemaakt.

Trefwoorden: #award, #Deloitte, #Deloitte Fast 50, #technologiebedrijf

Lees verder

Techniek

( Foto: Deloitte )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens de Awards Ceremony in Brussel op 16 november 2016 zal de Technology Fast 50-award uitgereikt worden aan het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van het aandeel groei in de omzet van de afgelopen vier jaar.

Openbare en privébedrijven met hoofdkantoor in België, die een technologie gerelateerd product of service ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een aanzienlijke omzetgroei noteerden, werden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de wedstrijd en zo kans te maken op een nominatie als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land.

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf wordt ook een award uitgereikt voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar wordt op basis van de huidige en vorige Technology 50-lijst geselecteerd. Er wordt een winnaar aangeduid in elk van deze categorieën: hardware, software, communications, media, life sciences en clean technology.

Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Deze 10 bedrijven maken nog kan op deze award: AproPLAN, EyeSee, GuardSquare, Intuo, Predicube, Silverfin, SmartNodes, THEOplayer, UgenTec en XenomatiX.

Dit jaar bestaat de jury uit voorzitter Duco Sickinghe, CEO Fortino en voormalig CEO van Telenet, en vooraanstaande vertegenwoordigers uit de bedrijfswereld.

Er wordt ook een award voor Most Disruptive Innovator uitgereikt aan de Rising Star-genomineerde, die het revolutionairste concept of product ontwikkelde binnen een bepaald technologiesegment.