• 16/11/2016

Producten voor bordenbouw volgens zelfde ontwerpplatform

Omron introduceert producten waaronder voedingen, veiligheidsrelais-aansluitvoeten, drukknopschakelaars, power monitors en machine-controllers, als tweede golf van producten voor paneelbouw.

Trefwoorden: #drukknop, #Omron, #paneelbouw, #schakelaar

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze producten voor bordenbouw zijn alle gebouwd volgens een gemeenschappelijk ontwerpplatform voor gestandaardiseerde productspecificaties.

Op basis van een groot productassortiment is Omron doorgegaan met het bouwen van innovatieve componenten voor de bordenbouw.

Omron heeft het ontwerp en de grootte van bordcomponenten gestandaardiseerd en in april 2016 de eerste 600 producten geintroduceerd. Deze zijn gebouwd met Push-In Plus-technologie, de eigen bedradingstechnologie van het bedrijf, voor bouwers van apparaten en besturingsborden die behoefte hadden aan verkleining en ruimtebesparing van besturingsborden, versnelde levering en een respons op globalisering.

Deze producten zijn in de frontlinie van de productie geaccepteerd door meer dan 3000 wereldwijde bedrijven en worden positief gewaardeerd.

De uitbreiding van de bordenbouwcomponenten die zijn gebouwd op basis van het gestandaardiseerde ontwerpplatform zal een groot gecombineerd effect bereiken doordat een uitgebreid assortiment apparaten wordt aangeboden. Omron streeft naar het innoveren van besturingsborden van klanten.

Aangezien de hoogte van componenten kan varieren afhankelijk van factoren zoals energie- en warmteafvoer, zijn de bordproducten ingedeeld in 3 hoofdgroepen met hun eigen specifieke positie rij in een besturingspaneel: I/O, besturing en voeding.

Binnen elke categorie zijn de optimale regels vastgesteld om te zorgen dat loze ruimte wordt beperkt en de breedte tussen kabelgoten wordt geoptimaliseerd.

De nieuwe S8VK-S modellen met een grote capaciteit zijn de eerste Omron-producten die in de voedingskabelcategorie zijn ingedeeld. Meer producten zullen volgen.

Specifiek is het gemeenschappelijke platform toegepast op drukknopschakelaars A22N-P/A30N-P, indicatoren M22N-P en power monitors KM-N3 on-panel componenten, relaisvoeten P7SA-PU voor relais met geleide contacten voor veiligheidsapplicaties en machinecontrollers NX1P voor motion control.

Ook worden de 240-/480-W modellen van de S8VK-S, s werelds kleinste categorie voedingen, onder het gemeenschappelijke platform geproduceerd.


Ga voor meer informatie en verdere productgegevens naar: industrial.omron.be/panelbuilding.

Voor meer informatie:
Omron Electronics nv
Bayauxlaan 12 - 8300 Knokke-Heist
Tel. +32 (0)2 466 24 80
info.be@eu.omron.com - www.industrial.omron.be

Lees méér over: OmronBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.