Genomineerden voor WKO Duurzaamheid Award 2016 bekend gemaakt

Op donderdag 24 november reikt het Gebruikersplatform Bodemenergie voor de tweede maal de WKO Duurzaamheid Award uit. Voor deze editie 2016 zijn 5 eindgebruikers genomineerd.

Trefwoorden: #Gebruikersplatform Bodemenergie, #WKO, #WKO-systeem, #WKO Duurzaamheid Award

Lees verder

Nieuws

( Foto: Gebruikersplatform Bodemenergie )

ENGINEERINGNET.NL - De 5 genomineerden zijn beheerders van een WKO-systeem die zich onderscheiden door de wijze waarop zij hun systemen beheren, maar ook doordat zij andere eindgebruikers helpen bij het vergaren van informatie en kennis over deze systemen.

Het Gebruikersplatform Bodemenergie (de belangenbehartiger van eindgebruikers met een WKO-systeem) heeft de award in 2015 in het leven geroepen. Met deze prestigieuze award wil zij een WKO-eindgebruiker huldigen die uitzonderlijke inspanningen levert om zijn/haar ervaring en kennis met anderen te delen.

Daarbij gaat het om het delen van kennis en ervaringen die nodig zijn voor het verbeteren en optimaliseren van een klimaatinstallatie met WKO.

De kanshebbers van dit jaar zijn:

  1. Taeke Kuipers, Hortus Botanicus
  2. Marc Oosterbaan, Baarle Nassau
  3. Björn Kouwenhoven, NS Stations
  4. Jack Suijkerbuijk, Jeroen Bosch Ziekenhuis
  5. Arjan Westerhoff, Schuberg Philip / Schiphol Rijk

De jury die de vijf genomineerden beoordeeld, bestaat dit jaar uit Roger Ravelli (RVO), Wouter Wienk (RVO) en Dick Westgeest (Gebruikersplatform Bodemenergie).

In 2015 ging de allereerste WKO Duurzaamheid Award naar Chris Overes, verantwoordelijk voor een omvangrijk WKO-systeem bij een groot vastgoedcomplex van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Dit jaar vindt de uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award plaats op 24 november, tijdens het jaarlijkse symposium van het Gebruikersplatform Bodemenergie.


Op de foto: Chris Overes, de winnaar van 2015