Beele Engineering wil Sealing Valley oprichten

Beele Engineering start begin 2017 met de bouw van Sealing Valley, een naar Nederlandse begrippen ongekend groot complex waar afdichtingstechnologie centraal zal staan. "We groeien hard".

Trefwoorden: #afdichting, #brandveiligheid, #Sealing Valley, #student, #University Racing Eindhoven, #waterdichtheid

Lees verder

HR

( Foto: Beele Engineering )

ENGINEERINGNET.NL - Beele Engineering, gespecialiseerd in afdichtingstechnologie voor kabel- en buisdoorvoeringen, wil in Aalten een campus oprichten waar alles in verband met productie, onderzoek, ontwikkeling, training en kennisoverdracht op het gebied van afdichtingstechnologie, brandveiligheid en waterdichtheid samen worden gebracht.

“Met Sealing Valley creëren we een campus die niet alleen de basis legt voor nog verdere groei en uitbreiding, maar ook een stevig fundament vormt voor een volgende generatie”, stelt Hans Beele. “Onze visie daarbij: zorg voor toekomstige generaties. Zij vormen de toekomst van ons bedrijfsleven."

Met ingang van 1 januari 2017 sponsort het team ook het studententeam van University Racing Eindhoven. CEO Hans Beele:"We delen dezelfde uitgangspunten: technologische innovatie, teamwork en een passie voor engineering. Waar de studenten deelnemen aan de Formula Student competitie om zo het uiterste uit zichzelf en hun auto’s te halen, fungeren wij als grensverleggend trendsetter als het gaat om beveiliging tegen de gevolgen van brand en (water)lekkage".

Aan deze Formula Student competitie wordt door studenten van over de gehele wereld deelgenomen. Alhoewel niet onbelangrijk, gaat het daarbij niet alleen om het winnen van wedstrijden. Minstens zo belangrijk is het delen van kennis en ervaring met anderen om zo tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen te komen.