• 12/01/2017

Rittal pakt op Indumation 4.0 uit met verschillende innovaties

Van 8 tot 10 februari 2017 neemt Rittal deel aan de 4de editie van Indumation. ‘Smart all the way’ is deze keer het centrale thema, een onderwerp waar Rittal zich perfect in kan vinden.

Trefwoorden: #behuizingstechnologie, #Indumation, #IT-infrastructuur, #Rittal, #schakelkasttechnologie, #stroomverdeelsystemen, #systeemaanbieder, #systeemklimatisering

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Rittal, wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur, en dit voor toepassing in alle sectoren van de industrie, de machine- en installatiebouw, IT en telecom, voelt zich helemaal thuis op Indumation.

Op haar ruime, hedendaagse stand (160 m²) stelt Rittal een opmerkelijke selectie demoproducten voor. Hun innovatieve karakter is wat deze systemen stuk voor stuk gemeenschappelijk hebben.

Enkele voorbeelden: oplossingen voor stroomverdeling, het ‘Industrial Workstation’, bedieningsbehuizingen en draagarmsystemen. Ook tijdens de nocturne mag je van Rittal opnieuw iets bijzonder verwachten.

Ook volgende producten kan de bezoeker op de Rittal stand in detail ontdekken:

  • Rittal Automation Systems
    Een kijk op de uitbouw van de nieuwe business unit ‘Automation Systems’, met een ruim one-stop aanbod van eenvoudige manuele tools tot gesofisticeerde, verregaand geautomatiseerde productiesystemen. Binnen dit gamma staat onder meer een nieuwe montagetafel in de kijker.

  • Compacte behuizingen
    De compacte AE kasten zorgen voor de optimale bescherming van gevoelige elektrische en elektronische componenten in fabriekshallen en machines. Deze efficiënte kasten - gekenmerkt door een tijdbesparende assemblage en een grote montageruimte - zijn er in een brede keuze standaardafmetingen die kunnen worden gecombineerd tot grotere kastconfiguraties.
  • Kastverlichting
    Deze nieuwe generatie verlichting werd speciaal ontwikkeld voor schakelkasten en biedt comfortabele aansluit- en montagemogelijkheden. Ze is energie-efficiënt, met een performante LED technologie. Rittal brengt vier lichtsterktes van 400 tot 1200 lm. Een deflector van transparante kunststof met geïntegreerde Fresnel lenzen maakt de optimale kastverlichting compleet.
  • Koelers
    Blue e+ is een nieuwe generatie koelaggregaten. Ze combineren een hoge energie-efficiëntie met een uitmuntende flexibiliteit, veiligheid en handling. Het innovatieve, gepatenteerde hybrideprocedé is geoptimaliseerd in functie van stroombesparing in het deellastbedrijf, waardoor een enorme vooruitgang op vlak van energie-efficiëntie geboekt werd. Deze innovatieve toestellen zijn momenteel beschikbaar van 2 tot 6 kW.
  • Hygienic Design
    Rittal heeft binnen het Hygienic Design gamma, kasten die optimaal te reinigen zijn. Deze kunnen dus perfect gebruikt worden in de voedingsindustrie, waar reinigbaarheid een belangrijke vereiste is. Met de nieuwe lucht/water-warmtewisselaar bevat dit gamma nu ook een gestandaardiseerde oplossing voor een efficiënte klimaatregeling van schakelkasten.
  • Datacenter-in-a-box
    Een kant-en-klaar datacenter op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Een gestandaardiseerde oplossing die voldoet aan alle vereisten op vlak van koeling, stroomverdeling, monitoring en veiligheid. Met een grondvlak van amper 1,1 m² neemt deze kast erg weinig plaats in.

Bezoekers aan Indumation zijn van harte welkom in hal 6, op stand C01 van Rittal. Naast diverse demonstraties, bent u ook welkom voor een hapje en een drankje. Contacteer Rittal via marketing@rittal.be voor gratis toegang.


 Lees méér over: Rittal

Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.com - www.friedhelm-loh-group.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.