NRB voltooit integratie van Trasys Groep

De integratie van de Trasys Groep in de NRB Groep is volledig afgerond. De NRB Groep heeft een Europees Economisch Samenwerkingsverband (EESV) opgericht met de naam ‘Trasys International’.

Trefwoorden: #Didier Debackère, #fusie, #ICT, #ICT diensten, #NRB, #Trasys, #Trasys Group, #Trasys International

Lees verder

Techniek

( Foto: NRB )

ENGINEERINGNET.BE - De NRB Groep had in oktober 2015 alle aandelen van de Trasys Groep verworven. De integratie van Trasys in NRB is intussen succesvol afgerond.

Vanaf 1 januari 2017 zijn Trasys, Trasys Group en Trasys Technology gefusioneerd en geabsorbeerd in NRB. Trasys Luxemburg PSF bleef ongewijzigd en wordt een filiaal van NRB.

De activiteiten van de voormalige Trasys Groep die betrekking hebben op de Europese en internationale Organisaties worden voortaan ondergebracht in een Europees Economisch Samenwerkingsverband (EESV) met de naam ‘Trasys International’.

Trasys International groepeert, binnen de NRB Groep, alle competenties en expertise met betrekking tot het opzetten en beheren van partnerships en consortia voor het leveren van gespecialiseerde ICT-diensten aan internationale publieke en corporate organisaties.

Het management ligt in handen van hetzelfde team als in het voormalige Trasys.

Didier Debackère, Directeur van Trasys International (foto): “Onze missie is het aanbieden van gespecialiseerde ICT oplossingen, diensten en consulting om internationale publieke en corporate organisaties te helpen om te voldoen aan de Europese en internationale richtlijnen en regelgeving, en om hen te ondersteunen bij hun digitale uitdagingen.”

Trasys International staat voor ongeveer 15% van de omzet van de NRB Groep. De hoofdzetel is gebaseerd in Brussel, net naast de Europese Instellingen. De operationele vestiging blijft in Hoeilaart.