Hilko Beumer en Melgert van Schalkwijk richten nieuw ingenieursbureau op

Onder de naam TT-Projecten is TT-Engineering met ingang van 1 januari 2017 van start gegaan als zelfstandig ingenieursbureau. "We hebben al uitdagende werktuigbouwkundige projecten".

Trefwoorden: #Hilko Beumer, #ingenieur, #ingenieursbureau, #Melgert van Schalkwijk, #projectbureau, #tt-engineering, #tt-projecten, #werktuigbouwkundig

Lees verder

HR

( Foto: TT-Projecten )

ENGINEERINGNET.NL - TT-Projecten wil vooral werktuigbouwkundige ontwerpen voor opdrachtgevers in de kop van Overijssel en de Noordoostpolder gaan realiseren. Onder leiding van Hilko Beumer en Melgert van Schalkwijk heeft het projectbureau naar eigen zeggen "een vliegende start gemaakt".

“Officieel zijn we 1 januari 2017 gestart. Direct na de kerstvakantie konden we al aan de slag met uitdagende projecten. Dat is een mooi begin". Helemaal nieuw is TT-Projecten niet. Bij TT-Engineering werden al projecten onder deze noemer uitgevoerd. "Maar nu zijn we voor deze activiteiten dus als zelfstandig ingenieursbureau van start gegaan”, aldus Hilko Beumer, Business Developer bij TT-Projecten. Zo kan het nieuwe bureau van bij de start beschikken over de expertise van 50 engineers.

“TT-Projecten zal zich bezighouden met ontwerpen, sterkteberekeningen en tekeningen van producten in onder andere de machinebouw, automotive en apparatenbouw. Daarbij kan elektrotechniek, besturingstechniek of software een onderdeel van de oplossing zijn. Door deze brede kennis en ervaring kunnen wij met onze opdrachtgevers meedenken van A tot Z. Dat vind ik ook het leuke van ons projectbureau".