Rijksoverheid start aanbesteding nieuw ICT-materiaal

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties start 2 aanbestedingen voor 25.000 beeldschermen per jaar en 20.000 apparaten per jaar voor vaste ICT-werkplekken.

Trefwoorden: #aanbesteding, #beeldscherm, #ICT, #overheid, #Rijksoverheid, #werkplek

Lees verder

Nieuws

( Foto: Pixabay )

ENGINEERINGNET.NL - Hiermee wordt de werkplek van ambtenaren de komende 2 tot 4 jaar voorzien van de nieuwste ICT- benodigdheden.

Niet alleen de levering valt onder de aanbesteding, maar ook reparatie, beheer en garantieafhandeling. Daarnaast is er behoefte aan logistieke ondersteuning.

Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding wordt de markt ook gevraagd om gebruik te maken van social return en duurzame productie-methode.

In december 2016 zijn de aanbestedingen gestart voor printers en kopieermachines en die voor laptops, tablets en mobiele telefoons of smartphones. In februari start de geplande aanbesteding van mobiele communicatiediensten.

Deze aanbesteding heeft betrekking op de mobiele communicatie voor de rijksoverheid, gericht op het afwikkelen van mobiele spraak, SMS-berichten en mobiele data via publieke mobiele telecommunicatienetwerken (gebruikmakend van mobiele netwerkstandaarden op basis van 2G, 3G 4G en haar natuurlijke opvolgers), zowel in het binnen- als buitenland.