Peter Hinssen is IT Person of the Year 2016

Peter Hinssen is door Computable uitgeroepen tot IT Person of the Year 2016. Hij wint op basis van zijn ondernemersgeest en toewijding aan technologie in al zijn activiteiten.

Trefwoorden: #Computable, #e-COM, #IT person of the year, #Peter Hinssen, #Porthus, #Streamcase, #Wiliam Visterin

Lees verder

Nieuws

( Foto: Peter Hinssen )

ENGINEERINGNET.BE - De Computable-redactie, bestaande uit Luc Blyaert, Stef Gyssels, Frederic Petitjean en William Visterin, reikt dit jaar voor de tweede keer de IT person of the Year uit. Vorig jaar won Proximus-CEO Dominique Leroy de eerste editie.

Peter Hinssen is één van de belangrijkste technology thought leaders van ons land en richtte vijf technologiebedrijven op, waarvan drie pure tech-startups: e-COM, Streamcase en Porthus.

Vandaag staat hij mee aan het hoofd van nexxworks, wat hij eveneens mee oprichtte en waar hij chairman van is. Met dat bedrijf staat hij (grote) bedrijven bij om snel en radicaal te innoveren.

Hinssen zal de award op 22 maart 2017 ontvangen in het Computable Café op de vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event in Brussels Expo.

Hij zal dan ook spreken, onder andere over zijn nieuwe boek. De prijsuitreiking en presentatie zijn gratis toegankelijk voor iedereen.