New Day at Work zet in op veilig online werken

New Day at Work (NDAW) uit Nijkerk maakt het voor kleine en middelgrote bedrijven betaalbaar om gebruik te maken van een complete online werkplek op maat.

Trefwoorden: #ICT, #investeren, #New Day at Work, #online werken, #Participatiemaatschappij PPM Oost, #Topfonds Gelderland, #Workspace365

Lees verder

Nieuws

( Foto: New Day at Work )

ENGINEERINGNET.NL - Met een investering door Value Creation Capital (VCC) en Topfonds Gelderland, verstrekt door Participatiemaatschappij PPM Oost, zet New Day at Work versneld in op de groei van het aantal gebruikers van Workspace 365.

De investering in NDAW leidt tot uitbreiding van het aantal medewerkers binnen de organisatie en creëert hoogwaardige werkgelegenheid in de provincie Gelderland.

De markt werkt in toenemende mate via cloudapplicaties. Dagelijks verschijnen er nieuwe tools om bedrijven te ondersteunen bij het werken in de cloud. Bijna ieder bedrijf heeft echter naast de cloudapplicaties ook nog traditionele Windows applicaties.

Dit resulteert vaak in twee losse IT-omgevingen, terwijl bedrijven er juist baat bij hebben om alles in één centrale werkplek te integreren. Op deze behoefte speelt Workspace 365 in door een brug te creëren tussen beide omgevingen.

Vanuit één werkplek is altijd en overal toegang tot beide type applicaties mogelijk, ongeacht het apparaat. Door beide applicatietypen te ontsluiten in een browser-based werkplek hoeven medewerkers slechts één keer in te loggen op hun persoonlijke werkplek om al hun applicaties en informatie te bereiken.

Voor de medewerkers is dit veel eenvoudiger in gebruik dan een traditionele desktop en qua kosten een enorme besparing op traditionele desktop oplossingen.