• 28/03/2017

Procesveiligheid nog steeds een constante topprioriteit voor Endress+Hauser

De Procesindustrie staat voor veel uitdagingen om te voldoen aan de toenemende eis naar een steeds hogere efficiëntie en rendement. Dit kan op langere termijn gaan wegen op de veiligheid.

Trefwoorden: #Endress+Hauser, #procesindustrie, #procesveiligheid

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Voor Endress+Hauser is procesveiligheid in deze productiebedrijven, van de medewerkers die er dikwijls werken onder zware en extreme omstandigheden, en van mens en milieu in het algemeen uitermate belangrijk. Sinds het prille begin zit deze sterke focus op veiligheid ingebed in de bedrijfscultuur.

Liquiphant uitgerust met PFM technologie
Liquiphant, uitgerust met PFM elektronica, kan eenvoudig worden gecheckt door één enkele druk op de test knop op de transmitter (Nivotester FTL325P). In minder dan 1 minuut voeren de trilvorken zelf een proeftest uit.

Hierdoor kan de overvulbeveiliging zeer snel en eenvoudig worden gecontroleerd vanuit de controlekamer. Dit maakt dat onsite inspectie op de tanks overbodig wordt, en resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen

Veiligheid is ook expertise, ervaring en samenwerking
Niet alleen de apparatuur van Endress+Hauser is “procesveilig”. Ook gespecialiseerde en ervaren mede-werkers zijn ter beschikking om als safety-partner met u en uw medewerkers samen te werken aan maximale procesveiligheid.

Zij adviseren u perfect hoe ATEX en SIL normen en regelgeving van toepassing zijn op meet-instrumenten, hoe u bijvoorbeeld veiligheidsproeftesten sneller en efficiënter kunt uitvoeren, hoe kalibratie uit te voeren, wanneer en hoe frequent, en tal van andere aangelegenheden.

Als u dat liever niet zelf wil doen, dan kunnen zij daar ook mee assisteren, en sommige van deze werkzaamheden als dienstverlening voor u in orde brengen, incl. het daarbij behorende documentatiebeheer.

Lees meer over procesveiligheid in Meetpunt
Endress+Hauser klantenmagazine (verschenen op 24/03/17)

Liquiphant Failsafe webpagina

Voor meer informatie:
Endress+Hauser nv/sa
Rue Carlistraat 13 - B-1140 Bruxelles - Brussel
Tel: +32 (0)2 248 06 00 - info@be.endress.com - www.be.endress.com

 Lees méér over: Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.