• 14/04/2017

Technische workshops van Siemens voorjaar 2017 - invitatie

Ook dit jaar breidt Siemens een vervolg aan zijn gekende reeks praktische workshops. U kunt er bijwonen over Drives in Motion, Basisprincipes TIA Portal Basic en Safety Integrated.

Trefwoorden: #Drives in Motion, #PLC, #Safety Integrated, #Siemens, #SIMATIC S7-1500, #TIA portal, #workshop

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Naar goede gewoonte zorgt Siemens voor gepaste, hand-on opleidingen om zijn technische producten en systemen optimaal te benutten.

Dit jaar is dat niet anders: in het voorjaar voorziet Siemens 3 onderwerpen waarover het op diverse locaties en tijdstippen industriële workshops inricht: Drives in Motion, Basisprincipes TIA Portal Basic (Totally Integrated Automation Portal) met de SIMATIC S7-1500 PLC en Safety Integrated.

Drives in Motion
Tijdens deze hands-on workshops kunt in de praktijk kennismaken met de mogelijkheden van specifiek de SINAMICS-aandrijvingen van de fabrikant. Deze productreeks is universeel inzetbaar voor industriële automatiseringstoepassingen. Centraal voor de implementatie ervan staat de TIA-engineeringomgeving (Totally Integrated Automation Portal).

TIA Portal met de SIMATIC S7-1500 PLC
Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op het volledige potentieel van de TIA Portal, het centrale softwareplatform waarop 'target systems' worden verankerd.

Tijdens deze workshop worden de voordelen belicht die TIA Portal V14 te bieden heeft. Er wordt in de praktijk aangetoond hoe u op een gebruiksvriendelijke manier, tijd en kosten kan besparen.

Safety Integrated
Deze workshop reikt tools aan om het risicobeheer van machines optimaal te verzekeren. Elk mogelijk risico resulterend uit de werking van de machine dient reeds bij ontwerp en planning geëlimineerd te worden.

Immers, niet-geplande productieonderbrekingen als gevolg van veiligheidsproblemen leiden onvermijdelijk tot productieverlies en hoog oplopende kosten.

Siemens biedt een intelligente oplossing aan om deze uitdaging met succes aan te gaan: SIMATIC Safety Integrated. In deze workshop krijg je aan de hand van eenvoudige voorbeelden alle voordelen met eigen ogen te zien.

Praktische info
De diverse workshops vinden plaats bij VDAB in Wondelgem, Syntra West in Kortrijk, ACTA in Brasschaat en Limtec in Diepenbeek, op verschillende data. Voor het Franstalige landsgedeelte zijn dat Tehnifutur in Ougrée en Technocampus in Mons.

Prijsinformatie
De deelnameprijs per workshop is 195 € (excl. 21% BTW). Eenzelfde persoon die 2 workshops combineert, doet een besparing van 65 € en betaalt slechts 325 € (excl. 21% BTW). De plaatsen zijn beperkt tot 20 deelnemers.

Korting van € 195
Bij elke inschrijving krijgt u een kortingsbon ter waarde van 195,00 €. U kan de waarde van 195,00 € aftrekken van uw volgende bestelling van SIMATIC automatiseringsmateriaal met een minimumwaarde van 1.560,00 € netto (excl. 21% BTW).


Meer informatie en inschrijvingen:
www.siemens.be/industryworkshops



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.