StartupDelta en Lux Research ondersteunen Imagine Chemistry

AkzoNobel gaat samenwerken met StartupDelta en Lux Research en richt zich op de ontwikkeling van commerciële mogelijkheden die voortvloeien uit de start-up challenge Imagine Chemistry.

Trefwoorden: #AkzoNobel, #Imagine Chemistry, #Lux Research, #Startup, #StartupDelta

Lees verder

Techniek

( Foto: AkzoNobel )

ENGINEERINGNET.NL - AkzoNobel ondersteunt de missie van StartupDelta, een publiek-private samenwerking die het ecosysteem voor start-ups in Nederland wil versterken. De partijen gaan samenwerken om start-ups in de chemische industrie te ondersteunen.

Daarnaast wordt het bedrijf ook een founding partner van StartupFest Europe, een door StartupDelta georganiseerd evenement om Europese start-ups in contact te brengen met investeerders, wetenschappers en ondernemingen.

Het Amerikaanse Lux Research ondersteunt AkzoNobel bij het evalueren en de verdere ontwikkeling van de start-ups die deelnemen aan Imagine Chemistry. Het ondersteunt ook bij het aanhalen van de banden met de internationale wereld van de start-ups.

Eerder dit jaar maakte AkzoNobel ook al bekend deel te nemen in een gezamenlijk investeringsfonds van Icos Capital, ter waarde van 50 miljoen euro. Dit fonds richt zich op jonge start-ups op het gebied van chemie en schone technologie.