ATS neemt specialist in robotica en Smart Manufacturing Automation over

ATS Global kondigt de overname aan van het Schotse H & G Systems. Dit bedrijf is gespecialiseerd in systeemintegratie, industriële automatisering, motion control en geavanceerde robotica.

Trefwoorden: #ATS, #ATS Global, #H & G systems, #robotica, #Schotland, #Smart Manufacturing Automation, #systeemintegrator

Lees verder

Techniek

( Foto: ATS Global )

ENGINEERINGNET.NL - Onder de naam ATS Applied Tech Systems Scotland zal het volledige team van H & G Systems de klanten, in samenwerking met de oorspronkelijke teamleden van ATS, in het Verenigd Koninkrijk, blijven ondersteunen.

John Purves, benoemd tot Country Manager (foto): "Ik ben erg trots op onze prestaties in de afgelopen veertien jaar en op de sterke groei en uitstekende service die zij heeft gegeven aan onze klanten. De beslissing voor overname, werd genomen, nadat wij erkenden dat alleen een grotere, strategische eigenaar ons zou kunnen brengen naar de volgende fase van haar ontwikkeling."

Purves rapporteert rechtstreeks aan Kevin Partington, Managing Director van ATS UK. Als gevolg van de overname ziet deze laatste een belangrijke kans tot uitbreiding van het scala aan oplossingen dat wij bieden aan bestaande en potentiële klanten.