Jan Vercammen wordt Managing Director bij Dematic Central Europe

Dematic heeft Jan Vercammen benoemd als Managing Director van Dematic Central Europe. Vercammen start met onmiddellijke ingang in de positie en vervangt Barbara Wladarz.

Trefwoorden: #automatisering, #Dematic, #Egemin, #Jan Vercammen, #supply chain

Lees verder

HR

( Foto: Dematic )

ENGINEERINGNET.BE - Jan Vercammen heeft uitgebreide managementervaring in logistieke automatisering en supply chain optimalisatie. Vercammen was tot voor kort Vice President International Business Development bij Dematic.

In deze positie was hij verantwoordelijk voor marktgerichte programma’s zoals de ontwikkeling van gezamenlijke salesprogramma's en initiatieven die een rendabelere groei van het bedrijf in Europa, China, Australië en Azië-Pacific.

Daarvoor was Jan Vercammen CEO en gedelegeerd bestuurder van de Egemin Group met hoofdzetel in Zwijndrecht, België. Hij was er verantwoordelijk voor het leiden van zijn team in de ontwikkeling, het ontwerp en de levering van logistieke automatiseringsoplossingen.

Vercammen: “Dematic is een dynamische organisatie die zich met succes op de Europese markt ontwikkeld heeft en tegemoetkomt aan de eisen van een steeds veranderende markt. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die deze kans biedt en zal verder op de bestaande structuren bouwen om de omzet en aandeelhouderswaarde te verhogen via supply chain oplossingen die we ontwikkelen, ontwerpen en leveren."


Over Dematic
Het is een toonaangevende leverancier in geïntegreerde automatiseringstechnologie, software en services voor de optimalisering van supply chains.

Dematic telt meer dan 6.000 bekwame logistieke professionals die klanten wereldwijd bedienen en telt engineering centers en productievestigingen over de hele wereld.