• 05/09/2017

Vakbeurs Pumps & Valves: bewerken en verwerken van vloeistoffen en gassen - invitatie

Tijdens Pumps & Valves Rotterdam op 4 en 5 oktober 2017 komen professionals bijeen op het meest waardevolle netwerkplatform voor de hele fluids processing community.

Trefwoorden: #afdichtingen, #easyfairs, #kleppen, #pompen, #Pumps & Valves, #seals, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - In het hart van de industrie staat Rotterdam Ahoy twee dagen in het teken van componenten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen.

Bezoekers komen samen om de nieuwste innovaties en technische oplossingen in de liquids processing industrie te ontdekken.

Deelnemersveld
De beurs kent een divers aanbod van pompen en kleppen, maar ook afdichtingen, leidingsystemen, meet & regeltechniek en andere componenten.

Een greep uit het deelnemersveld: SAMSON, GEA Nederland, Sulzer, SPX Flow, Duijvelaar Pompen, Metso Benelux, AVK Nederland, NKI Leidingsystemen, Bronkhorst Nederland en Seepex.

Platform voor de natte en droge industrie
Gelijktijdig vindt Solids plaats, de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Bezoekers kunnen vrij over lopen naar Solids waar specialisten in o.a. zeeftechnologie, maalmolens, mengsystemen en drogers, maar ook opslag- en transportsystemen innovaties voor o.a. de olie & gas -, chemie -, metaal - en food & beverage industrie presenteren.

Profiel Pumps & Valves bezoeker
Pumps & Valves verwelkomt beslissers van multinationals, maar ook de kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Denk hierbij aan algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, onderhoudsmanagers, R&D managers en operationeel managers.

Pumps & Valves European Series
Pumps & Valves is inmiddels onderdeel van een ‘European Series’ met succesvolle edities in Antwerpen, Bilbao, Zürich en Dortmund. Met deze series kunnen leveranciers en producenten de verschillende nationale markten bereiken.


Deelnemen?
Er zijn nog een aantal plaatsen op de plattegrond beschikbaar.
Neem bij interesse contact op met Michiel Schröder +31(0)162 480 255 / michiel.schroeder@easyfairs.com

 Lees méér over: easyfairs

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Locatie:
Rotterdam Ahoy

Beursdagen:
4 oktober 2017: 10.00 - 17.00
5 oktober 2017: 10.00 - 17.00

Beurswebsite: www.easyfairs.com/pumps-nl
Bezoeken is gratis bij voorregistratie via: http://bit.ly/2vhfm6S



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.