Limburgse C-Mine Crib breidt incubator uit

C-Mine Crib, de incubator voor start-ups en experts in de creatieve economie, breidt haar werkomgeving uit met 1.600 m² aan kantoorruimte, flexplekken en inspirerende vergaderruimtes.

Trefwoorden: #C-Mine, #C-Mine Crib, #incubator, #Limburg, #Limburg Startup, #start-up, #starters, #student-ondernemer

Lees verder

nieuws

( Foto: Limburg Startup )

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe vleugel is goed voor 19 kantoren, 10 flexseats en 54 fixed seats en biedt ruimte aan 50 extra bedrijven. Niet alleen bedrijven zijn welkom op de incubator, ook studentondernemers kunnen vanaf nu gebruik maken van een gratis plekje.

Toekomstige bedrijven nemen er hun intrek in glazen kantoren, open werkeilanden of volledig afgesloten ruimtes. De bureaus in het open landschap zitten dan weer verstopt achter telefoonhubs of vergaderruimtes zodat de verschillende bedrijven elkaar letterlijk ontdekken wanneer je naar je bureau wandelt.

De gemeenschappelijke keuken is gelegen in het hart van de nieuwe vleugel en zorgt ervoor dat werknemers elkaar tegenkomen op een informele manier.

Jasper Olaerts, Manager C-mine Crib: ‘We willen bedrijven optimaal laten groeien door hen samen te brengen zodat ze van elkaar en van onze partners leren. We stellen onze incubator ook gratis open voor studentondernemers zodat zij zonder drempel de ondernemerswereld leren kennen en meteen goed ondersteund worden. Zij zijn tenslotte de toekomst van ondernemend Limburg.’

Op C-mine Crib zijn er momenteel reeds 50 bedrijven actief. Met deze uitbreiding mikt de creatieve incubator op een verdubbeling in de komende jaren.