Unifly breidt uit naar Denemarken

Belgische scale-up Unifly breidt verder uit en heeft een nieuw internationaal kantoor in het Deense Kopenhagen geopend.

Trefwoorden: #Denemarken, #drones, #Kopenhagen, #luchtvaart, #luchtvaartveiligheid, #Ronni Winkler Østergaard, #software, #Unifly

Lees verder

Techniek

( Foto: Unifly )

ENGINEERINGNET.BE - Ronni Winkler Østergaard zal dit kantoor leiden als regionale manager voor Scandinavië en de Baltische staten.

Met bijna 20 jaar ervaring in luchtverkeersleiding is Ronni expert in drone integratie. De laatste drie jaar was Ronni betrokken bij de veilige integratie van drones, als drone programmamanager voor Naviair. Ook heeft hij deelgenomen aan internationale werkgroepen, waaronder de Europese luchtvaart R&D programma’s SESAR en SESAR 2020.

Østergaard: "Drones zijn een nieuwe opkomende technologie in de luchtvaartwereld. Ze bieden een enorm potentieel voor economische groei en innovatie, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe diensten voor de bevolking. De infrastructuur moet er zijn om drones de kans te geven om een disruptive technologie te worden die de wereld op een positieve manier beïnvloedt."

Het nieuwe kantoor is gevestigd in SingularityU, de innovatiecentrum in het hart van de Science City in Kopenhagen. SingularityU is de thuisbasis van sociale impactors, snelgroeiende startups, robots, biohackers, onderzoekers, futuristen, en nog veel meer innovatieve bedrijven.

Het bedrijf zelf plant uit te groeien van 20 naar 50 medewerkers in 2018.