SQLI neemt e-business-specialist Osudio over

De overname van OSUDIO, opgericht in 1996, door SQLI zorgt voor een uitbreiding van het Europese connected experience-netwerk en betekent een grote stap voorwaarts voor beide bedrijven.

Trefwoorden: #e-business, #e-commerce, #OSUDIO, #overname, #SQLI

Lees verder

Techniek

( Foto: Osudio )

ENGINEERINGNET.BE - Osudio ontwikkelde zich in het strategische e-commercesegment door een solide technologische expertise te combineren met bewezen marketing know-how.

Het begeleidt grote organisaties of hun dochterondernemingen in de uitrol van hun digitale transformatie. Enkele van hun referenties zijn Carlsberg, Hoffman Group, GrandVision, Hansgrohe, Miele, Philips en Intergamma.

Met een netwerk van 9 kantoren in 6 Europese landen, waaronder Duitsland, de Benelux, Denemarken en Zweden, en met 175 medewerkers, realiseerde dit bedrijf een zakencijfer van ongeveer 18 miljoen euro in 2016.

Door de integratie van OSUDIO vergroot SQLI haar Europese netwerk van kantoren in 9 landen en versnelt het haar ontplooiing in Noord-Europa. De nieuwe groep zal ook een sterkere delivery capaciteit hebben met nearshore productiesites in Rabat / Oujda (Marokko), Cape Town (Zuid-Afrika) en Valencia (Spanje).

De alliantie van de expertise van beide bedrijven zorgt ervoor dat de Groep de eerste SAP HYBRIS integrator wordt in Europa en in de top 3 wereldwijd terechtkomt, met meer dan 100 uitgevoerde projecten op dit toonaangevende digitale commerce platform.

De transactie bevat de overname van 70% van het kapitaal van OSUDIO door SQLI, de huidige kantoordirecteurs blijven volledig geƫngageerd in dit project. De boekhoudkundige integratie binnen de SQLI Groep zal retroactief plaatsvinden op 1 september 2017.

De overname, waarvan de voorwaarden confidentieel blijven, wordt cash betaald en zal meteen winstgevend zijn.