• 28/09/2017

Watson-Marlow lanceert BioPure Q-Clamp

BioPure Q-Clamp: geen nood aan gereedschap met de sanitaire Tri-Clamp die u met één hand kunt bevestigen.

Trefwoorden: #BioPure Q-Clamp, #Watson-Marlow

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De meest recente innovatie van het merk BioPure van Watson-Marlow Fluid Technology Group is de Q-Clamp: een nieuwe sanitaire Tri-Clamp klem voor vloeistofsystemen voor eenmalig gebruik, die in minder dan 5 seconden kan worden aangesloten en losgekoppeld.

Deze gepatenteerde sanitaire Tri-Clamp klem kan met een hand bevestigd worden, vereist geen gereedschap en is geschikt voor gebruik in de farmaceutische en de biotechnologische industrie. Bovendien wordt deze lichtgewicht sanitaire klem ondersteund door een toonaangevend validatiepakket voor componenten die niet met vloeistoffen in aanraking komen.

De BioPure Q-Clamp kan zonder gereedschap worden vastgemaakt en verwijderd. Een uniek sluitingsmechanisme zorgt ervoor dat de klem snel met een hand kan worden gesloten, wat de belasting van de gebruiker beperkt.

Een ander belangrijk voordeel is het dubbelzijdige blokkeringsmechanisme dat ervoor zorgt dat de klem gesloten blijft in het onwaarschijnlijke geval dat een kant zou loskomen.

Q-Clamp biedt de eerste echte verzegelde identificatietechnologie voor Tri-Clamp aansluitingen. De extra component kan ook worden gebruikt voor kleuridentificatie, waardoor het mogelijk wordt om de relevante onderdelen van het proces aan te geven. Er zijn acht kleuren beschikbaar, die voor of na de montage van de klem aangebracht kunnen worden.

Q-Clamp wordt vervaardigd en verpakt in een cleanroom van ISO-klasse 7 en voldoet aan de huidige industrienormen, waaronder ISO 10993: delen 5, 6, 10 en 11, USP 88> en USP 87>. Q-Clamp werd ook getest voor stoffen die met een enkel oplosmiddel kunnen worden geextraheerd. <<

Dit zijn enkele highlights:

  • Sanitaire Tri-Clamp klem die u met een hand kunt bevestigen, geen gereedschap nodig
  • Positie van blokkeringsmechanisme staat aangegeven om validatie te vergemakkelijken
  • Unieke verzegelde identificatietechnologie

Klik hier voor meer informatie over de Q-Clamp.

Extra informatie:
Watson Marlow Fluid Technology Group (WMFTG)
Industriepark 5 - B-9052 Zwijnaarde
info@wmftg.be
+32 (0) 9 225 94 57Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.