• 17/10/2017

Help, de voorraad technici is opgebruikt - invitatie

Gemotiveerde techniekers, met de juiste kennis en gepaste vaardigheden, zijn cruciaal voor de operationele slagkracht van uw onderneming. Maar helaas zijn ze bijzonder dun gezaaid.

Trefwoorden: #elektriciteit, #opleiding, #SBM, #techniekers, #training

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Met SBM Industrial Services vindt, evalueert, transformeert, ontwikkelt en creëert u het technisch talent in uw bedrijf. Graag overlopen wij met u de verschillende mogelijkheden om meer technische skills in uw organisatie te krijgen.

Stap 1: advies – technische screening
Welk talent is er in huis? Wat zijn de competenties? SBM Industrial Services peilt naar drie kernen van het technisch profiel van uw medewerker(s). Door de combinatie van de testen worden de correlaties zichtbaar tussen wat de medewerker denkt te kennen, effectief kent en welke zijn vaardigheden zijn. Alles resulteert in een neutraal adviesrapport dat u een duidelijker beeld geeft van uw technisch team en waarmee u verder kan.

Benieuwd naar meer? Wij geven graag tekst en uitleg bij een knapperige croissant.
26/01/2018 van 8u tot 10u in Gent - GRATIS REGISTREREN - KLIK HIER
20/04/2018 van 8u tot 10u in  Kortrijk - GRATIS REGISTREREN - KLIK HIER

De screening zelf gebeurt dan op één dag.

Meer weten?
Screening techniciklik hier
(met focus op elektriciteit, automatisering, meet- en regeltechniek, onderhoudsmechanica, pneumatica en hydraulica)

Screening technici HVAC- klik hier
(met focus op ketels, branders, warmwaterproduktie)

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met SBM: klik hier of kom gratis naar de bovenvermelde ontbijtsessies in voorjaar 2018!

Stap 2: Training
Uw trainingsbehoeften en -doelen kunnen sterk verschillen van die van andere bedrijven. Daarom bieden we u verschillende soorten sterke, zeer klantgerichte oplossingen. We trainen uw technici (op basis van de screening – zie stap 1) steeds met gespecialiseerde knowhow en bieden een brede waaier van mogelijkheden.

Train uw technici, schrijf nu al in voor:
Opleidingen onderhoudsmechanica

Opleiding elektriciteit en automatisering

Stap 3: coaching
De implementatie op de werkvloer is het logische vervolg van het advies en de training(en). Wij begeleiden en ondersteunen u om de training in een functionele meerwaarde voor de medewerker(s) en uw bedrijf om te zetten. Maw de vertaalslag van de lesomgeving naar de werkelijke praktijkomgeving. Begeleiding of rondgang op de werkvloer, ondersteuning bij het schrijven van instructies of andere vormen van ondersteuning, ... het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Nood aan technici ‘on the job’?
Interesse in bovenstaande resultaatgerichte trainingen?
Behoefte aan bedrijfsgericht advies, professionele implementatie, resultaatversterkende coaching?

Contact: myriam.vlieghe@sbm.be

Een initiatief met de steun van de Academie voor de toekomst.



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.