Endress+Hauser huldigt nieuw kantoorgebouw in

In de bouw van dit innovatieve kantorencomplex, met een oppervlakte van 3.600 m³, investeerde Endress+Hauser 6,6 miljoen euro. Het ontwerp is van de hand van Ava Partners.

Trefwoorden: #Endress+Hauser, #kantoorgebouw, #meettechniek, #nieuw kantoor, #regeltechniek

Lees verder

Techniek

( Foto: Endress+Hauser )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwbouw kantorencomplex is gebouwd op een site van 10.000 m². Het heeft een oppervlakte van 3.600 m², verdeeld over 4 verdiepingen van telkens 900 m², en is dubbel zo groot als het vorige gebouw.

Johan Puimège, Managing Director van Endress+Hauser België/Luxemburg: “Dit nieuwe kantoorgebouw is meer dan alleen veel meer interessante ruimte, het biedt ook een inspirerende ontmoetingsplaats voor onze klanten, medewerkers en business partners.”

Het kantoor is gebouwd met alleen kwaliteitsvolle, innoverende, duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende materialen. Het gebouw werd dan ook uitvoerig voorzien van geothermische energievoorziening, 175 zonnepanelen en eigen meetapparatuur.

In het nieuwe kantoorgebouw ondersteunen 80 medewerkers klanten in België en Luxemburg, in het bijzonder in de chemische sector, voedings- en drankensector, life sciences en water/afvalwatersector.


Op de foto (vlnr):
Klaus Endress (Supervisory Board President Endress+Hauser Group), Marc Lambotte (CEO Agoria), Julien Meganck (CEO CityDev), Ivano Mazzoletti (Corporate Sales Director Central Europe Endress+Hauser), Johan Puimège (Managing Director Endress+Hauser Belgium), Martine Raets (schepen van de gemeente Evere) en Matthias Altendorf (CEO Endress+Hauser Group).