Yin Oei wordt Country Director België bij Cegeka

Cegeka heeft Yin Oei aangesteld als Country Director België. Zij komt uit eigen huis en wordt gezien als de geknipte kandidate om de nieuwe strategische aanpak van het bedrijf uit te rollen.

Trefwoorden: #Cegeka, #country manager, #ICT, #technologische dienstverlener, #Yin Oei

Lees verder

HR

( Foto: Cegeka )

ENGINEERINGNET.BE - Met deze nieuwe koers wil Cegeka nog dichter bij haar klanten staan en hen in hun digitale transformatie begeleiden naar digital excellence.

Yin vervoegde Cegeka in 2012 als Customer Engagement Manager. In 2016 werd ze verantwoordelijk voor Business Development in België, waarbij haar focus lag op het verkennen van nieuwe markten, partners en technologieën. Als Country Director wacht haar de taak om de technologische dienstverlener verder te wapenen voor de toekomst en het bedrijf meer dan ooit op de kaart te zetten in ons land.

Yin Oei: “De opdracht die ik als Country Director meekrijg is heel duidelijk. Ons bedrijf wil een echte strategische partner zijn voor onze klanten. Bedrijven die door een digitale transformatie gaan, worden digital natives. De volgende uitdaging is om ook Digital Operational Excellence te bereiken en van daaruit verder te innoveren.”

Cegeka ondersteunt klanten in hun ICT-noden, met een sterke expertise in multicloud diensten. Het levert ook in house experts in domeinen waar kennis schaars is door de war for talent. Vanuit een diepgaande kennis van de business van de klant en hun specifieke noden ondersteunt het klanten op verschillende domeinen.

Zo biedt het unieke flexibele Cloud oplossingen, Applications, Digital & Mobile development, maar ook BI, Microsoft Business Solutions en Professional Services. Het ziet hier een sterk stijgende trend naar Outsourcing van zowel Infrastructuur als Application omgevingen. Daarnaast investeert Cegeka al jaren in innovatieve technologieën als blockchain, Internet of Things, big data, augmented reality en artificiële intelligentie.

Oei: “De opkomst van nieuwe technologieën gaat zo snel dat veel klanten niet meer kunnen volgen wat voor hen relevant is of niet. Ze staan voor een tijd van verandering, snelheid en disruptie. Wij begeleiden onze klanten om daarbij de juiste keuze te maken.”

Yin Oei volgt in haar nieuwe functie Marc De Groote op, die zich binnen Cegeka zal toeleggen op Application Development op Europees niveau.