Teamleader wint Deloitte’s Technology Fast 50 award

Teamleader staat aan de top van Deloitte’s 2017 Technology Fast 50, de rangschikking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Spott werd dan weer verkozen tot Rising Star.

Trefwoorden: #award, #Deloitte, #Deloitte Fast 50, #groei, #groeibedrijf, #Rising Star

Lees verder

Nieuws

( Foto: Deloitte )

ENGINEERINGNET.BE - In de voorbije vier jaar realiseerde het in Gent gevestigde Teamleader een indrukwekkende omzetgroei van 2,097%. Het bedrijf wint naast Deloitte’s Technology Fast 50 ook in de categorie Software.

Jeroen De Wit, CEO Teamleader: “De Technology Fast 50 award winnen is de kers op de taart van dit ongelooflijke traject van de afgelopen jaren. Het is ook een erkenning voor ons teamwerk.”

Het Brusselse 87 seconds en het Gentse Showpad eindigden op de tweede en derde plaats met een omzetgroei van respectievelijk 1,331% en 989%. Het Brusselse Destiny won de award voor de ‘Most Sustainable Growth’, de prijs voor het bedrijf dat de voorgaande jaren in elke editie de Fast 50-rangschikking haalde.

Deloitte’s Technology Fast 50 bekroont ook de snelst groeiende bedrijven in zes verschillende sectoren. X-RIS, een bedrijf uit Luik dat zich specialiseert in digitale röntgenfotografie voor niet-destructief onderzoek en beveiliging, won de award voor de snelste groeier in de categorie Hardware.

Het in Gent gevestigde ProDigest, specialist in gastro-intestinaal onderzoek, voerde voor het tweede opeenvolgende jaar de rangschikking voor Life Sciences aan. Het videoproductiehuis 87 seconds stak de award voor de Media sector op zak.

Flexmail, een Genkse specialist in gerichte en gepersonaliseerde e-mailmarketing, bleek de snelste groeier in de Communicatie sector en de award voor Clean Technology ging naar Borit, een bedrijf uit Geel dat metalen platen en componenten voor brandstofcellen en elektrolysetoepassingen produceert.

Voor het eerst werd er een award uitgereikt voor de meest internationale Fast 50. De winnaar werd bepaald op basis van internationale aanwezigheid, awards, media-aandacht en de producten/diensten van het bedrijf die in staat zijn om wereldwijd toonaangevend te worden. Showpad, een bedrijf dat intuïtieve sales enablement software ontwikkelt, veroverde deze award.

De Rising Star 2017 werd geselecteerd uit de tien meest beloftevolle bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. De algemene winnaar was Spott, een bedrijf gespecialiseerd in het interactief maken van videocontent.

Michel De Wachter, Co-ceo van Spott: ”De Rising Star award is een erkenning voor het harde werk van het team. Dankzij hen staan we waar we staan en dit geeft ons de energie om morgen nog beter te doen.”


Op de foto (vlnr.):
Guido Vandervorst, Innovation Leader Deloitte, Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private, Jeroen De Wit, CEO Teamleader (Fast 50 winnaar), Michel De Wachter, Co-ceo Spott (Rising Star winnaar), Jonas De Cooman, Co-ceo Spott (Rising Star winnaar) en Duco Sickinghe, CEO Fortino en Voorzitter van de Rising Star Jury.