BDO Belgium neemt alle aandelen van Crossroad over

Crossroad ondersteunt bedrijven bij hun digitale transformatie. BDO ziet hierin grote toegevoegde waarde en door deze overname versterkt het zijn expertise rond digitalisering en innovatie.

Trefwoorden: #aandelen, #BDO Belgium, #Crossroad, #digitale transformatie, #overname

Lees verder

Techniek

ENGINEERINGNET.BE - BDO laat weten dat alle medewerkers aan boord blijven en dat de geplande extra aanwervingen doorgaan.

50% van de bedrijven voert vandaag een digitale transformatie door. Maar 70% faalt in de uitvoering ervan. Met de samenwerking tussen BDO en Crossroad kunnen de klanten nog meer ondersteuning krijgen in dat veranderingsproces en komt er bijkomende expertise rond Digital & Innovation.

Het huidige management met Jan De Schepper als Uitvoerend Bestuurslid en Managing Director Peter Van Laer blijven aan boord. Daarnaast blijft ook Carmen Cordier zetelen in de nieuwe Raad van Bestuur.

Aan de hand van nieuwe methodieken en technologieën zoals Blockchain & IoT, API management en Process & Data Mining, zal deze combinatie de bedrijven nog beter kunnen ondersteunen om een hogere productiviteit en meer efficiëntie te realiseren.

Op de foto: Peter Van Laer.

ACHTERGROND
Crossroad is partner van het eerste uur van het NxtPort platform, een toonaangevend voorbeeld van een sectorbreed datadelingsplatform. Het is eveneens actief op andere domeinen zoals Supply Chain.