• 23/01/2012
  • |     BB

Johan Puimège nieuwe CEO van Endress+Hauser

Johan Puimège (ex-Siemens) is sinds 2 januari 2012 de nieuwe CEO van Endress+Hauser voor België en Luxemburg.

Trefwoorden: #benoeming, #ceo, #egemin, #endress+hauser, #puimège, #siemens

Lees verder

personalia

( Foto: Endress+Hauser, Johan Puimège )

ENGINEERINGNET.BE -- Sinds begin 2012 heeft leverancier Endress+Hauser een nieuwe CEO. Johan Puimège volgt er Dirk Neirinck op, die gepromoveerd is tot Corporate Director Sales binnen de gehele groep.

Johan Puimège is ingenieur van opleiding en startte zijn carrière bij Egemin, waar hij manager werd van de automatiseringsafdeling en nadien van de procesafdeling.

Bij hetzelfde bedrijf kreeg hij ook de leiding over Toptech Europe, een joint venture die vooral focust op de internationale markt.

Daarnaast was hij verschillende jaren binnen de technologiefederatie Agoria actief als voorzitter van de Industrial Automation-commissie.

In 2007 stapte hij over naar Siemens, waar hij Business Manager met internationale verantwoordelijkheden kreeg.

Zijn benoeming bij Endress+Hauser is een logische vervolgstap: Puimège blijft actief in een technisch marktsegment waarvan hij het reilen en zeilen door en door kent.

ACHTERGROND
Endress+Hauser is een wereldwijd georiënteerde speler op de markt van meetinstrumenten voor procesautomatisering en systeemoplossingen voor energie, tankparken en asset management, inclusief service en projectengineering