Genkse IncubaThor breidt uit met nieuwe startersunits

IncubaThor, de incubator voor startende ondernemingen die focussen op slimme energie, breidt haar werkomgeving uit met extra startersunits, flexdesks en een inspirerende ontmoetingsplek.

Trefwoorden: #Genk, #IncubaThor, #incubator, #netwerken, #start-up, #uitbreiding

Lees verder

nieuws

( Foto: Limburg Startup )

ENGINEERINGNET.BE - Deze uitbreiding is goed voor 13 nieuwe kantoren van verschillende groottes, verspreid over vier verdiepingen.

IncubaThor wil met haar gloednieuwe kantoorruimtes inspelen op de vraag van jonge, startende bedrijven binnen de energiesector die op zoek zijn naar een comfortabele en inspirerende werkplek.

Met de komst van deze nieuwe starterunits biedt het zowel kleine als grote kantoorruimtes aan in combinatie met de nodige ondersteuning om het bedrijf te laten groeien.

Bar Thoriste, de gemeenschappelijke keuken, is gelegen in het hart van de uitbreiding en zorgt ervoor dat werknemers elkaar ontmoeten op een informele manier.

Jana Jacobs, manager van IncubaThor: "Hier draait het om het netwerk dat we opbouwen. We willen bedrijven optimaal laten groeien door hen samen te brengen zodat ze van elkaar en van onze partners leren. Ons expertennetwerk zal de bedrijven ook inhoudelijk ondersteunen."

Momenteel zijn er al 24 bedrijven actief, goed voor 110 werknemers. De incubator rond energie mikt de komende jaren op een verdubbeling van het aantal bewoners. Er wordt gestreefd naar een 50-tal bedrijven in 2020.