• 24/01/2012

Funkwerk Enterprise Communications wordt Teldat

Teldat Group, een marktleider in de Europese technologiesector, heeft Funkwerk Enterprise Communications (FEC) overgenomen.

Trefwoorden: #funkwerk, #teldat

Lees verder

b2b

ENGINEERINGNET -- Teldat Group, een marktleider in de Europese technologiesector, heeft Funkwerk Enterprise Communications GmbH (FEC) overgenomen. FEC is een voormalige divisie van Funkwerk AG, en krijgt de nieuwe naam Teldat GmbH.

Teldat Group is over de hele wereld actief onder leiding van de holding Teldat S.A, die zijn hoofdzetel heeft in Madrid, Spanje.

De fusie zorgt voor belangrijke opportuniteiten, vooral op het gebied van kennisoverdracht en technologie, klinkt het bij Teldat Group. Het moet de nieuwe onderneming Teldat de mogelijkheid bieden haar marktaandeel uit te breiden en zich in nieuwe markten te introduceren dankzij merken als Bintec en Elmeg.

Agustin Muñoz Grandes, Vicepresident van International Operations bij Teldat S.A., zal onmiddellijk zijn functie opnemen als CEO bij Teldat GmbH. De voormalige bestuurders Johann Schmid-Davis en Carsten Ahrens, die beiden deel uitmaakten van het management van Funkwerk AG, zullen de onderneming verlaten na de voltooiing van de transactie.

Teldat zal blijven werken vanuit de bestaande locaties in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië. De hoofdzetel van het bedrijf blijft in Neurenberg.


(Foto Teldat GmbH, Nürnberg)