ICS Cool Energy overgenomen door Ingersoll Rand

Ingersoll Rand heeft onlangs ICS Group Holdings Limited overgenomen. ICS Cool Energy wordt hierdoor toegevoegd aan de HVAC-divisie van Ingersoll Rand.

Trefwoorden: #airconditioning, #HVAC, #ICS Cool Energy, #Ingersoll Rand, #koeling, #temperatuurbeheersing, #ventilatie, #verhuurmarkt, #verwarming

Lees verder

Techniek

( Foto: ICS Cool Energy )

ENGINEERINGNET.BE - Deze laatste positioneert zich hiermee als marktleider op de Europese verhuurmarkt voor temperatuurbeheersing en HVAC.

Ook verdere Europese groeiambities komen binnen handbereik. Voor ICS Cool Energy zelf biedt de samenwerking eveneens goede perspectieven.

Eddy van der Kamp, managing director van ICS Cool Energy: “Ingersoll Rand beschouwt ons als de ideale partner om in Europa hun positie op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling (HVAC) te versterken. Onze gespecialiseerde expertise op het gebied van proceskoeling is een waardevolle aanvulling op haar kennis en ervaring.”

Van der Kamp verwacht in de nabije toekomst geen veranderingen in zijn organisatie: de naam, vestigingen, dienstverlening en service blijven vooralsnog ongewijzigd.