• 27/01/2012
  • |     BB

Kris Michiels nieuwe voorzitter vzw Energik

Energik, de Vlaamse vereniging voor energie- en milieutechnologie, heeft een nieuwe voorzitter: Kris Michiels van Cofely Services.

Trefwoorden: #benoeming, #cofely, #energik, #gdf suez, #kris michiels, #voorzitter, #vzw

Lees verder

personalia

( Foto: Cofely Services, Kris Michiels )

ENGINEERINGNET.BE -- Kris Michiels, Manager Operations bij Cofely Services, wordt de nieuwe voorzitter van de vzw Energik. Hij volgt Henri Verheyden op.

Michiels, tot voor kort ondervoorzitter van de vzw, werkt al ruim 25 jaar in de energie- en milieusector.

In 1986 startte hij bij Cofely Services, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor energiemanagement in de industriële sector en voor de ontwikkeling van een concept voor Integrated Facility Management.

Michiels over zijn voorzitterschap: “Energik heeft een mooie toekomst voor zich. Zo onderzoekt de vzw continu wat de markt te bieden heeft en wat technisch mogelijk is. Anderzijds kunnen energie- en productleveranciers, via netwerking, hun prestaties toetsen aan wat bedrijvig Vlaanderen vandaag van hen verwacht.”


ACHTERGROND
Concreet promoot Energik, opgericht als technologiegroep binnen het Vlaams Economisch Verbond, duurzaam energie- en milieubeheer. De vzw creëert een interactief forum waarin vraag en aanbod in de energie- en milieusector elkaar ontmoeten, met grote energieverbruikers, energieleveranciers/producenten en studiebureaus als belangrijke spelers. Belangenverdediging, kennisdeling en netwerking staan hier centraal.