CTG heeft Franse Soft Company overgenomen

CTG, gespecialiseerd in IT-oplossingen en -diensten, heeft Soft Company uit Parijs overgenomen, een advies- en engineeringbedrijf met expertise in bedrijfs- en informatiesystemen.

Trefwoorden: #advies, #CTG, #informatiesystemen, #ingenieur, #overname, #Soft Company

Lees verder

Techniek

( Foto: CTG )

ENGINEERINGNET.BE - Door deze overname breidt CTG zijn Europese aanwezigheid uit naar Frankrijk. Dit zorgt tevens voor een bijkomend sterk complementair aanbod van diensten en oplossingen.

Filip Gydé (foto), senior vice president en algemeen directeur van CTG Europe: “Deze overname is een mijlpaal in onze groeistrategie. Met deze stap wordt ons dienstenaanbod uitgebreid en gaat een belangrijke nieuwe en groeiende markt in Frankrijk voor ons open.

De gecombineerde organisatie zal ook voordeel kunnen halen uit de uitstekende reputatie van beide ondernemingen, terwijl we een uitzonderlijk sterk antwoord blijven bieden op de zakelijke en technologische uitdagingen van onze klanten.”

Soft Company telt meer dan 200 consultants die actief zijn in een breed zakelijk en technisch domein, met inbegrip van het bankwezen, verzekeringen, applicatie-ontwikkeling en data-analyse.

Het bedrijf zal actief zijn als een dochteronderneming van CTG Europe en zal verder geleid worden door zijn huidige managementteam, bestaande uit Moïse Torjmane, Léon Levy en Serge Saada.