• 31/01/2012
  • |     BB

Ir Jean-François Michotte nieuwe Managing Director van Syntigo

Het NMBS-filiaal Syntigo heeft sinds eind januari een nieuwe managing director: ir Jean-François Michotte

Trefwoorden: #benoeming, #ict, #michotte, #nmbs, #software, #software, #syntigo, #telecom, #transport

Lees verder

personalia

( Foto: Syntigo, Jean-François Michotte )

ENGINEERINGNET.BE -- Michotte, tevens benoemd tot afgevaardigd bestuurder, vervangt in deze functie Giovanni Palmieri.

Alvorens in de verkoopsafdeling van Syntigo aan de slag te gaan, werkte Michotte voor de cel Wireless Strategie bij Alcatel in Parijs, was hij Business Development Director bij Novaxess in Amsterdam en Product Management & Pre-Sales Director bij Telenet. Nog eerder werkte hij ook voor Venture Capitalists in de Verenigde Staten.

"Mijn voornaamste doel is het blijven stimuleren van de uitstekende vaardigheden van onze ICT-specialisten”, legt Jean-François Michotte uit.

“Voortbouwend op de strategische partnerships die we de afgelopen twee jaar afgesloten hebben, willen we deze expertise nu verder ter beschikking stellen van bedrijven en organisaties".

Jean-François Michotte is burgerlijk ingenieur (Faculteit Polytechniek Leuven), behaalde een diploma aan de Ecole Nationale Supérieure de Radio-Electricité (Frankrijk) en bezit een Master of Science in Management van de Boston University.

Hij rondde zijn universitair traject af aan de Harvard Business School (Business & Administration).


ACHTERGROND
Syntigo is HET ICT-filiaal van de NMBS-Holding. Het bedrijf levert zowel nationaal als internationaal IT- en telecomdiensten aan grote ondernemingen, met de nadruk op de transport- en mobiliteitssector. Het bedrijf heeft ongeveer 500 ICT-specialisten in dienst.