GEFCO sluit partnerschap met Techstars

GEFCO, een speler op het gebied van industriële logistiek en autologistiek, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Techstars, een wereldwijd accelerator voor start-ups.

Trefwoorden: #accelerator, #GEFCO, #logistiek, #partnerschap, #start-up, #Techstars

Lees verder

Techniek

( Foto: screenshot website Techstars )

ENGINEERINGNET.BE - Deze samenwerking is een primeur voor GEFCO en markeert een belangrijke mijlpaal in de strategie van de groep om gedeelde innovatie te stimuleren met nieuwe ecosystemen.

De samenwerking stelt het bedrijf in staat om:

  • Samen te werken met veelbelovende startups aan concrete user cases en disruptieve businessmodellen om grote transformaties binnen de sector aan te jagen.
  • Transformatie op het gebied van werkmodellen en groepscultuur die al geïnitieerd is te versterken door middel van startup pilots en accelerator programma’s
  • Toegang te krijgen tot een netwerk van getalenteerde ondernemers, en sector- en innovatie experts.

GEFCO wil nieuwe ideeën voor efficiënte projectuitvoering stimuleren om de transport- en logistieksector duurzaam te doen evolueren. Startups die zich bezighouden met onderstaande innovaties kunnen zich aanmelden voor het Techstars Paris programma.

Luc Nadal, voorzitter van GEFCO’s Raad van Bestuur: “We zijn erg verheugd om met Techstars samen te werken, een accelerator met een uitmuntende staat van dienst in het helpen groeien van startups. Dankzij onze overeenkomst hebben wij een unieke kans om te werken met gedreven ondernemers over de hele wereld en om te investeren in de supply chain van de toekomst.”

Daarnaast zal aan ondernemers de kans geboden worden om pilots op te zetten in geselecteerde landen en ze voorzien van middelen om ideeën te testen. Via deze overeenkomst wordt ook samengewerkt met de internationale startup campus Partech Shaker, een plek waar tech-bedrijven van over de hele wereld kunnen groeien onder de beste omstandigheden.

Scott Gord, General Manager van Techstars: “GEFCO zal ondernemers binnen ons netwerk begeleiden en als mentor optreden, vooral via het Techstars Paris mentorship-driven accelerator programma.”