Aertssen Group breidt uit met logistiek centrum van 13 hectare

Familiebedrijf Aertssen Group gaf gisteren het officiële startschot van de bouw met het slaan van de eerste paal. De groei van de groep zorgt verder ook nog voor 100 vacatures.

Trefwoorden: #Aertssen, #bouwwerken, #hijswerken, #infrastructuurwerken, #linkeroever, #logistiek centrum, #logistieke dienstverlening, #transport, #uitbreiding, #vacatures

Lees verder

Techniek

( Foto: Aertssen - Mertens Architecten )

ENGINEERINGNET.BE - De Stabroekse Aertssen Group breidt uit op Linkeroever, in Verrebroek langs de E34. Daar komt een gloednieuw logistiek centrum voor constructie- en landbouwmachines.

De nieuwe logistieke infrastructuur van 13 hectare, biedt aan de onderneming de mogelijkheid om machines klantspecifiek af te werken en te assembleren. Er komt ruimte voor grote magazijnen, buitenopslag, werkateliers en nieuwe kantoorruimte.

Een grote troef van de locatie is de nabijheid van de haven die verschepingen toelaat overal ter wereld. Deze nieuwe strategische locatie vlakbij de container- en roro-terminals zal de toekomstige uitvalsbasis worden voor hun transport & logistieke afdeling.

Door de enorme groei staan er momenteel een 100-tal vacatures open. Er zijn vacatures voor machinisten, ingenieurs, techniekers, chauffeurs, IT’ers, administratieve krachten, ...


In hun zoektocht naar nieuw personeel, organiseert de groep op 16 juni een jobdag op de hoofdzetel in Stabroek.