• 01/06/2018

Controleer de kwaliteit van je producten tijdens productie

Visiongeek ontwikkelt visietechnologie, wat een inline controle mogelijk maakt. Het voordeel: een accurate inspectie die je concurrentieel voordeel oplevert.

Trefwoorden: #visietechnologie, #Visiongeek

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Inspelen op wisselende vragen van klanten, doe je idealiter zonder in te boeten op de kwaliteit van het eindresultaat of jouw efficiëntie.

Visietechnologie laat toe om jouw producten inline te controleren. Geen enkel detail ontsnapt aan het oog van de camera, terwijl je productiesnelheid op punt blijft.

Door meerdere cameras te combineren, kan elk product afzonderlijk gecontroleerd worden. Dit vanuit verschillende hoeken. Visiongeek biedt dus uiterst nauwkeurige meetresultaten, alsook beeldmateriaal van elke inspectie.

Wil jij bij elke wissel de omsteltijd beperken tot de minimum, dan is het aangewezen jouw ERP- of MES-systeem te koppelen aan het visiesysteem. Bekom meer informatie over de reden van afkeur van jouw producten. Ontdek de voordelen van visietechnologie.


Voor meer informatie:
Visiongeek
Brouwersvliet 19-21 - 2000 Antwerpen
Tel. +32 (0)3641.89.50 - www.visiongeek.eu - info@visiongeek.euBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.