• 07/02/2012

Belgische chocolade met stevia-zoetstoffen wint prestigieuze prijs

Cavalier's stevia-chocolade verkozen tot meest innovatief product op gerenommeerde vakbeurs ISM voor snoep- en chocoladefabrikanten

Trefwoorden: #cavalier, #ISM, #prijs, #stevia, #steviachocolade

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Steviachocolade van het Belgische Cavalier werd op ISM door 80 internationale journalisten verkozen tot het meest innovatieve product in de categorie "New Product Showcase der Internationalen Süsswarenmesse"

ISM, de Internationale Süsswarenmesse, is de grootste en meest gerenommeerde vakbeurs voor snoep- en chocoladefabrikanten. Ze vond plaats te Keulen.

Felix Verdegem, bezieler en bestuurder van Cavalier: "Zoetstoffen uit stevia zijn er op korte termijn in geslaagd een waar begrip te worden. Vanuit Cavalier hebben wij steeds geloofd in het potentieel van deze alternatieve zoetstof. Daar plukken we nu de vruchten van. We hebben zowel op vlak van productontwikkeling als wettelijk een lange weg afgelegd."

"Ik ben ook trots dat we op deze beurs een volledig gamma kunnen presenteren: van smeltchocolade, repen en tabletten tot verfijnde pralines. Dat we dan ook nog eens de prestigieuze prijs van 'top-innovatie' wegkapen, toont alleen maar dat zoetstoffen uit stevia op weg zijn om een blijver te worden."


(KV) (Foto Wikipedia)