Modis België sluit Europees contract van 500 miljoen euro

IT-dienstenleverancier Modis heeft na een openbare aanbesteding een overeenkomst getekend met de Europese Commissie en Europese agentschappen om de diensten van IT-medewerkers aan te bieden.

Trefwoorden: #Adecco Group, #contract, #dienstverlening, #Europese commissie, #ICT, #IT, #Modis

Lees verder

HR

( Foto: Pixabay )

ENGINEERINGNET.BE - Modis Belgium wordt met deze overeenkomst de eerste contractant binnen een cascadesysteem, met een maximale waarde van 500 miljoen euro.

Het bedrijf, een onderdeel van de The Adecco Group, is hiermee de volgende 4 jaar verantwoordelijk voor diensten in het veld van IT-ontwikkeling, -onderhoud en -ondersteuning.

Het contract bevat verschillende profielen consultants, waaronder business-analisten, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars, voor de deelnemende EU-Instellingen in België. Hun troef is dat ze kunnen inspelen op de schaarste aan IT’ers op de Belgische arbeidsmarkt door een beroep te doen op zijn andere vestigingen over heel Europa.

De contractwaarde weerspiegelt de diensten van zo’n 1.200 IT-specialisten voor 4 jaar.


ACHTERGROND
Modis stelt vandaag in Europa zo’n 10.000 IT-professionals tewerk. Dit nieuwe Europese contract bewijst de ervaring en de expertise van de snelgroeiende onderneming.

In Europa levert het onder andere IT-medewerkers voor IBM, Ericsson en HP. In België bijvoorbeeld aan Cisco, Telenet en de Vlaamse Overheid.