10e editie Solids Antwerpen 2018 ligt op schema - uitnodiging

Ruim 110 exposanten hebben zich al ingeschreven voor de tiende editie van Solids Antwerpen op 17 en 18 oktober 2018 in Antwerp Expo. Easyfairs verwacht uit te komen op zo’n 140 exposanten.

Trefwoorden: #bulkgoederen, #easyfairs, #procestechniek, #Solids, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tussen de reeds ingeschreven exposanten zitten bekende namen zoals AZO, Coperion, Dinnissen, J-Tec Material Handling, Lutze Conveying Belux en Matec Massagoed techniek.

“De aantallen zijn op dit moment vergelijkbaar met de vorige editie in 2016. Er doen ook meerdere bedrijven voor het eerst mee aan Solids Antwerpen, waaronder een aantal uit Duitsland. Ook zijn er nieuwkomers uit Nederland en België.

Dat deze bedrijven voor het eerst deelnemen aan Solids maakt een bezoek aan de beurs extra interessant, want bezoekers krijgen de kans te ontdekken wat deze bedrijven de sector te bieden hebben”, zegt Accountmanager Marita Marcelis van Easyfairs.

Kostenbesparing, recycling en veiligheid
Solids Antwerpen is al jaren een belangrijk netwerkmoment voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux. Dit jaar viert het evenement zijn tiende editie. Marcelis: “En waar kan dat beter dan in Antwerpen, op steenworpafstand van de haven en tevens het hart van de industrie.

Kijkend naar de huidige inschrijvingen kunnen bezoekers weer rekenen op een breed scala aan bedrijven die actief zijn in de solids industrie. Hier vinden professionals de nieuwste innovaties in de bewerking, opslag en het transport van droge bulkgoederen. Enkele trends die dit jaar spelen zijn kostenbesparing, recycling en veiligheid.”

Beslissingsbevoegde bezoekers
Bezoekers die op Solids Antwerpen afkomen hebben veelal leidinggevende functies. Uit de bezoekersdata blijkt onder meer dat algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D-manager en projectleiders het 2-daagse vakevent bezoeken. Ze komen onder andere uit de voeding, chemie, metaal, farmacie en recycling & afvalverwerking.

Solids European Series
Solids Antwerpen is onderdeel van de Solids European Series van internationale beursorganisator Easyfairs. Deze Solids European Series richt zich op de stortgoedverwerkende industrie, met vakbeurzen in Rotterdam, Antwerpen, Dortmund, Zurich, Krakow en Moskou.

Voorlopig programma
17 oktober:

  • Voormiddag: Bezoek aan Bosto (Boost Nutrition) (Bij voldoende interesse – aan te geven in registratie - betalend)
  • Namiddag: Efficiënte hygiënische cleaning en design in de voedingsindustrie (door EHEDG)
  • Late namiddag: Innovation tour voor de voedingsindustrie begeleid door Flanders’ Food (bij voldoende interesse - aan te geven in registratie)
  • Avond: Happy Hour (netwerkmoment onder het genot van een gratis hapje en drankje)

18 oktober:

  • Voormiddag: Kennissessie nog te bevestigen
  • Namiddag: Cleantechtoepassingen voor uw bedrijf (Cleantech Flanders)
  • Late namiddag: Innovation tour voor de recycling industrie begeleid door Cleantech Flanders (bij voldoende interesse - aan te geven in registratie)

Praktische informatie
Locatie: Antwerp Expo
Woensdag 17/10 van 10-19 u en donderdag 18/10 van 10-17 uBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.