ENERGIK gaat op zoek naar Energiemanager van het jaar

Het vakgebied milieu en energie is momenteel actueler dan ooit en daarom gaat ENERGIK (Vlaamse vereniging voor energie- en milieutechnologie) op zoek naar de 'Energiemanager van het jaar'.

Trefwoorden: #award, #energie, #ENERGIK, #Energy Manager, #milieu, #milieutechnologie

Lees verder

Nieuws

( Foto: ENERGIK )

ENGINEERINGNET.BE - ENERGIK wil in samenwerking met AP Hogeschool en Howest Hogeschool de aandacht vestigen op de toekomstige professionals binnen de domeinen milieu en energie.

Deze talenten zullen weldra in het werkveld op zoek gaan naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken, die onze maatschappij vandaag de dag en in de toekomst voorgeschoteld krijgt.

Op donderdag 25 oktober 2018 zullen de winnaars van de Bachelors- en de Masters-proefschriften gelauwerd worden. Diezelfde avond zal ook de Energiemanager van het jaar bekend gemaakt worden.

ENERGIK lanceert daarom een oproep aan bedrijven en hun energiemanagers om zich in te schrijven via Jozef De Borger (jozef.deborger@energik.be).

Om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, moet het bedrijf of hun energiemanager de voorbije tijd projecten hebben gerealiseerd die:

  • bijgedragen hebben tot een verhoogde energie-efficiëntie
  • bijgedragen hebben tot de realisatie van de klimaatdoelstellingen
  • bijgedragen hebben het energie transitietraject
  • inspirerend en wervend kunnen werken naar andere bedrijven toe

De Award van Energiemanager van het jaar zal door Vlaams energieminister Bart Tommelein uitgereikt worden.


Op de foto: de 2 junior energiemanagers van 2017.