Solids Antwerpen viert zijn tiende editie - uitnodiging

Op 17 en 18 oktober verwelkomen we u graag op de jubileumeditie van vakevent Solids Antwerpen, het grootste netwerkmoment op het gebied van poeders en bulk in de Benelux!

Trefwoorden: #Antwerp Expo, #bulkgoederen, #Easyfairs, #Solids, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Al voor de tiende keer op rij worden meer dan 130 bedrijven uit de sector verzameld, zodat men op twee dagen tijd op één locatie een volledig overzicht krijgt van wat er leeft.

Op 17 en 18 oktober 2018 volstaat één bezoek aan Antwerp Expo om up-to-date te blijven met de evoluties in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen.

Omdat deze 10de editie niet zomaar voorbij mag gaan, is er dan ook een heel nieuw randprogramma voor u uitgewerkt met o.a. (‘Interesse in een of meerdere van deze programma onderdelen kunt u aangeven tijdens de registratie.’):

  • Bedrijfsbezoek aan Boost Nutrition, producent van o.a. de BOSTO rijst
  • Innovatie Tours die u op korte tijd een inzicht geven in de evoluties van de sector i.s.m. Flanders’ Food en Cleantech Flanders.
  • Nocturne op woensdag 17 oktober 2018 met tussen 18u00 en 19u00 een Happy Hour waar we u als bezoeker graag een gratis hapje en drankje aanbieden

De inschrijvingen zijn ondertussen geopend voor het grote publiek.