Wijzigingen aan top van Sweco Group

Sweco Group meldt dat Erwin Malcorps - Managing Director Belgium en Max Joy - Managing Director UK lid worden van het Executive Team. Volledig in lijn met de aangekondigde bedrijfsstrategie.

Trefwoorden: #adviesbureau, #Erwin Malcorps, #HR, #ingenieursbureau, #Sweco

Lees verder

HR

( Foto: Sweco )

ENGINEERINGNET.BE - Daarnaast worden Sweco Belgium en UK nieuwe Business Areas, waardoor het bedrijf nu acht Business Areas telt, namelijk België, Denemarken, Finland, Duitsland & Centraal-Europa, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Åsa Bergman, President en CEO van Sweco, zegt: "Ik ben zeer verheugd om beiden in het Executive Team te verwelkomen. Ze zullen een grote aanwinst zijn voor ons Executive Team."

Erwin Malcorps is sinds 2011 Managing Director van Sweco Belgium. Hij heeft een masterdiploma Civiele Techniek van de KU Leuven. Hij is bestuurslid van ORI (Belgische federatie van ingenieursbureaus), directeur van Bureau Métro Nord (nieuwe metrolijn M3 in Brussel) en gevolmachtigde van HUB 17 voor de uitbreiding van het metronetwerk in Parijs (Grand Paris Express).

Max Joy is Managing Director van Sweco UK. Hij vervoegde Sweco in maart 2016, na zijn carrière bij het Britse leger waar hij 28 jaar diende. Bo Carlsson, momenteel President van Sweco Western Europe, verlaat het Executive Team en neemt de rol op van Senior Advisor. Hij rapporteert rechtstreeks aan Åsa Bergman.


Op de foto (vlnr.): Åsa Bergman, Bo Carlsson en Erwin Malcorps.