Rental Pumps: uw pompenpartner bij uitstek

Bij Rental Pumps uit Dendermonde zitten huur, onderhoud en aankoop van pompen onder één dak. Deze firma heeft alle troeven in de hand om zelfs een exclusieve pompenpartner te worden.

Trefwoorden: #aankoop, #onderhoud, #pompen, #Rental Pumps, #verhuur

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE – Bij dit bedrijf kan men ook terecht voor de aankoop van allerhande pompen en voor een merkenonafhankelijk onderhoud volgens de regels van de kunst.

Het begon in 1995 met een kleinschalig initiatief in Papendrecht, maar vandaag beschikken zowel de Nederlandse als de Belgische vestiging van Rental Pumps over een uitgebreid aanbod van huurpompen.

“U kan bij ons terecht voor hogedruk-, verdringer-, vuilwater- en dompelpompen in een brede range van formaten en uitvoeringen,” vertelt zaakvoerder Lieven Vijverman. “De capaciteit van ons aanbod loopt van 10 tot 8.000 m³/u per pomp, waarmee we op quasi elke vraag een oplossing kunnen bieden, onafhankelijk van de sector. Daarnaast maken we er een punt van om voor elke toepassing de meest geschikte pomp te zoeken.”

Het bedrijf profileert zich niet als puur verhuurbedrijf, maar als een specialist die met zijn jarenlange expertise een echte ‘oplossing’ aanbiedt. “Vandaar dat we eveneens toebehoren als slangen en HPE-leidingen verhuren. Ook voor watercontainers, frequentieregelaars, niveau- en allerlei andere sturingen, vacuümpompen, telefonische bewakers, trafo’s, verdeelkasten, stekkers, kabels, externe brandstoftanks en andere toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres.

En via ons zusterbedrijf All Liquids Piping in Nederland kunnen we allerhande gecertificeerd leidingmateriaal en tijdelijke vloeistofopslag in huurformule aanbieden.” Elke pomp of totaaloplossing kan zowel voor lange of korte termijn worden gehuurd. Alles wordt door eigen, goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen opgebouwd, onderhouden en bij einde contract terug gedemonteerd. “Onze klanten maximaal ontzorgen, is bij Rental Pumps een topprioriteit.”

Van co-engineering, over onderhoud, tot verkoop
Rental Pumps staat niet enkel voor verhuur maar ook voor co-engineering, service en verkoop. “Het is maar logisch dat we instaan voor het onderhoud van de pompen in huurformule,” legt Lieven Vijverman uit. “Onze dienstverlening omvat echter ook het onderhoud en de reparatie van andere pompen, en dit volledig merk- of sectoronafhankelijk. Omdat we beseffen dat elke pomp een cruciale rol in productieprocessen speelt, maken we het onze missie om razendsnel op elke vraag te reageren. Ons team staat 24-7 paraat, zowel voor interventies als huuraanvragen!”

“Tot slot profileren we ons al enkele jaren als verkooporganisatie. Een logisch gevolg van onze verhuuractiviteit; klanten vragen wel vaker of ze de huurpompen naderhand kunnen aankopen. Of ze zijn dermate tevreden over onze service dat ze Rental Pumps graag als enige pompenpartner willen. Vandaag zijn we officieel verdeler van de BBA PUMPS, fabrikant van mobiele pompen en toebehoren, dompelpompen van Proril en Sulzer, alsook slijtvaste pompen van Toyo.

Maar hebt u nood aan een pomp of toebehoren die we niet meteen in ons standaardaanbod hebben, dan gaan we op zoek naar een oplossing die perfect bij u past. Hierbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. ‘Een partner waarop u kan rekenen’, is bij Rental Pumps immers geen lege leuze, maar een realiteit!” <<

Voor meer informatie: www.rentalpumps.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.