BDO België benoemt Peter Van Laer tot nieuwe CEO

Op 1 oktober 2019 neemt Peter Van Laer het roer over van Hans Wilmots bij BDO België. Het bedrijf kiest met deze benoeming voor verdere digitale transformatie en nieuwe technologieën.

Trefwoorden: #BDO, #Peter Van Laer

Lees verder

HR

( Foto: BDO )

ENGINEERINGNET.BE - Van Laer zal het advieskantoor met zijn bijna 800 partners en medewerkers de komende vier jaar leiden.

Zijn plan is om het bedrijf verder te laten groeien, onder meer door een doorgedreven digitale transformatie van de traditionele economische beroepen en het uitbreiden van geïntegreerde totaaloplossingen voor de cliënt.

Hij zal in tandem werken met de huidige General Counsel Johan Vandenbroeck, die voorzitter wordt van BDO België.

Antwerpenaar Van Laer (55) heeft ruim dertig jaar ervaring in ICT en digitalisering. Hij begon zijn carrière bij KBC Group waar hij doorgroeide tot General Manager van de IT-diensten.

In die functie stuurde hij meer dan 600 werknemers aan. In 2007 richtte hij samen met Carmen Cordier en later Jan De Schepper het Mechelse Crossroad op, gespecialiseerd in digitale transformatie. BDO België nam dat bedrijf eind 2017 over.


ACHTERGROND
BDO België is gespecialiseerd in vier domeinen: Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, en Advisory Services.