Moving Automation Event focust op impact Artificiële Intelligentie

Het Moving Automation Event is een initiatief van EPLAN Software & Services, Hannecard, igus, Motix, NORD Aandrijvingen, Rittal, Sensor Partners, SMC Belgium en Vink.

Trefwoorden: #artificiële intelligentie, #Moving Automation, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Moving Automation )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit event, het vernieuwde concept van de Elektro Mechanische Contactdag (EMC), kunnen technisch verant­woorde­lijken (die de technologische (r)evolutie in de industrie op de voet volgen) in een gemoedelijke sfeer kennismaken met de recente oplossingen van de initiatiefnemers en bijleren over de impact van artificiële intelligentie (AI).

De formule van Moving Automation is afwijkend van een traditionele beurs. Ze legt de klemtoon op de overdracht van praktische kennis van de nieuwste innovaties in een sterk evoluerende markt.

Niet alleen kan men op gemoedelijke wijze kennis maken met de nieuwigheden op de markt, ook is het evenement een uitstekende gelegenheid voor interessante ontmoetingen en netwerking met andere machinebouwers.

Dit jaar zal gefocust worden op artificiële intelligentie. Een onmiskenbaar thema voor elke succesvolle onderneming. Het onderwerp komt niet alleen aan bod bij de verschillende partners, maar wordt tevens aangekaart door gastspreker Prof. Dr. Stijn Derammelaere (professor mechatronica aan de Universiteit Antwerpen).


Moving Automation Event
donderdag 7 november 2019
Oude elektriciteitscentrale Transfo - Zwevegem
Klik hier voor meer informatie en om te registreren voor gratis toegang.